ALIANŢA NAŢIONALĂ ALZHEIMER

  Viziune:

   Împreună pentru un Plan Naţional pentru Demenţă

   ALIANŢA NAŢIONALĂ ALZHEIMER – PROIECT iniţiat de Societatea Română Alzheimer şi dezvoltat împreună cu organizaţiile de pacienţi, organizaţiile profesionale şi ştiinţifice din domeniul medical, organisme şi operatori importanţi din sistemul de sănătate, precum şi cu alte organizaţii care sprijină elaborarea strategiei pentru considerarea demenţei o prioritate de sănătate în România.

   Ce este Alianta Nationala Alzheimer ?

   Alianta Nationala Alzheimer reprezinta un pact realizat de mai multe organizatii nonguvernamentale, care un caracter apolitic, independent, infiintata prin vointa de asociere a membrilor fondatori ce actioneaza pentru crearea unui climat propice elaborarii si promovarii Planului National Alzheimer.

   Alianta Nationala Alzheimer trateaza DOAR interesele comune ale membrilor sai. Fiecare membru va trata interesele proprii separat IN AFARA Aliantei, fara sprijin din partea acesteia, pentru a evita crearea unor conflicte nedorite.

   Cine poate deveni membru al Aliantei Nationale Alzheimer?

    Motivele pentru care ar trebui sa sustinem crearea Aliantei Nationale Alzheimer:

     Scopul Aliantei Nationale Alzheimer (propuneri):

     Elaborarea Planului National pentru Dementa, identificarea disfunctionalitatilor din sistemul de sanatate, supunerea acestora dezbaterii in randul membrilor Aliantei interesati de promovarea si aplicarea celor mai eficiente masuri privind strategia nationala pentru dementa.

     Obiectivele Aliantei Nationale Alzheimer (propuneri):

      Cum?

      Completand o adeziune prin care doriti sa participati la actiunile Aliante, o oportunitate de a ne face auziti printr-o singura voce, maiputernica.

      Ce facem?

      Din activitatile Aliantei mentionam:

       Asadar va invitam pe toti sa punem impreuna bazele Aliantei Nationale Alzheimer din Romania !
       Daca problemele pacientilor cu dementa si a familiilor acestora nu va sunt indiferente
       va asteptam sa aderati la Alianta Nationala Alzheimer.